Teljes körű online adatvédelmi szolgáltatás.

Túl a megfelelés korlátain.

Azoknak, akik a dolgok elé szeretnek menni.

A GDPR nem egy szitokszó, vagy egy misztikus legenda rövidítése, hanem egy EU rendelet , amit hazánkban is közvetlenül alkalmazni kell a személyes adatok kezelésére, amely az emberek személyes adatait védi. A DPO-k, azaz a cégek adatvédelmi tisztviselői és az egyéb adatvédelmi szakemberek pedig nem marslakók, akik érthetetlen kifejezésekkel szeretnének értelmetlen és feleslegesnek tűnő terheket a vállalkozók nyakába varrni.

A gyakorlatban elsajátítani és a mindennapok folyamataiba hatékonyan beépíteni az adatvédelmet épp olyan kötelező feladat egy vállalkozás vagy szervezet életében, mint pl. egy adózási vagy számlaadási kötelezettség. Ha nem is könyvelő végzettségű minden vállalkozó, de azt azért tudja mennyi adó terhel egy tételt és tud számlát kibocsátani.

A Datapandur ehhez ad sorvezetőt.

Mire számíthatsz az oldalon?

Egyszerű magyarázatokra hétköznapi megközelítésben, és szakmai cikkekre, amik nélkülözik ezt a fajta egyszerűséget. Ennek oka pedig a tényleges ismeretek átadása: aki járatlan az adatvédelemben kell, hogy kapjon mankókat az elsajátításához, de aki halad az úton és/vagy szakmabeli, annak igénye van fejlődésre, más szakemberek nézeteire.

#elérhetőség // hogy hol tudsz kapcsolatba lépni

#rólam // ki áll az oldal mögött

És ami még nagyon fontos, kérdezni ér! Lehet, szabad, érdemes! info@datapandur.hu (de előtte olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót, mert ha emailt küldesz, azzal a tájékoztatás alapján hozzájárulsz adataid kezeléséhez).

#adatkezelés

Adatkezelési tájékoztató 2022.07.20-i

#referenciáim

#együttműködő partnerek

#vélemény közös munkáról

VIZSIVIK: „Hétköznapi program és internet használóként nem merültem bele igazán, hiszen eddig én is adat voltam a sok közül… szerintem sokan vagyunk így. Viszont mikor saját webshopot terveztem, ismerkednem kellett ezzel a világgal is, az érem másik oldalán. Nagyon elégedett vagyok Andrea munkájával, kommunikációjával. Kérdéseimre is mindig nagyon gyorsan reagált. Számomra a legfontosabb az volt érthetően, egyszerűen mutassa be nekem valaki az adatvédelmet, adatkezelést, tőle ezt tökéletesen megkaptam! Segítőkész és a feladat elvégzése után sem hagyja egyedül a megbízót, bátran lehet keresni. Szívből ajánlom! „