Datapandurral a közös munka

Egy szolgáltatás megrendelésekor a megrendelő sok esetben „tétován áll” a megrendelést követően, várva, hogy pontosan mi is fog történni. Legtöbbször pont a szolgáltatás kivitelezésével kapcsolatos folyamatok nem kerülnek tisztázásra, így menet közben csak találgatni lehet, hogy most ez kevesebb vagy éppen több lépés a cél elérése érdekében. Az ilyen kérdések megelőzése érdekében készült ez a rövid ismertető. Több típusú és terjedelmű szolgáltatás elérhető a honlapon. Most a leggyakrabban igénybe vett szolgáltatás menetéről lesz szó.

Hogyan kezdődik és miben áll egy adatvédelmi közös munka- dokumentációs csomag készítés esetében?

Egymásra találás: felvesszük a kapcsolatot. Ez lehet közvetlenül, lehet akár egy 15 perces ingyenes konzultációt követően.

Igény felmérés/árajánlat: az egyedi igényeket felmérve személyre szabott árajánlat készül.

Árajánlat elfogadást követően részletes kérdőív kerül megküldésre, mely az adatvédelemmel kapcsolatos folyamatok feltérképezésére szolgál.

Az igények tisztázását követően megküldésre kerül a megbízási szerződés a feladatra.

A megbízási szerződést elektronikusan aláírva, a kitöltött kérdőívet követően kezdődik el az érdemi közös munka.

Ezt követően még tisztázó kérdések, határidők kerülnek megválaszolásra-amennyiben szükséges.

Az elkészült dokumentáció a munkadíj számlájával megküldve kerül megküldésre, egy időpont egyeztetéssel szóbeli online tájékoztatóra. Az időpontot úgy érdemes választani, hogy elegendő idő legyen a dokumentációk áttekintésére, és az esetleges kérdések összegyűjtésére.

A konzultáción szóban is elmondok minden dokumentummal kapcsolatos jelentős tudnivalót és megválaszolom a felmerült kérdéseket.

A dokumentációs csomag 1 éves követést tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a rendeleti/jogszabályi változásokból adódó változásokról egy éven belül tájékoztatást küldök. A saját adatváltozásokból adódó esetleges módosításokról tájékoztatást adok. Az egy év lejártával, pedig útravalót adok a további teendőkkel kapcsolatosan-amikben én, esetleges igény esetén más szolgáltató is megkereshető.

Az ügyfél kérdéseket rugalmasan és gyorsan kezelem a közös munka során.

Együttműködő szakmai partnereimről és referenciáimról az alábbi, folyamatosan frissülő oldalon lehet olvasni.

ICSA