#jóhatudod

A GDPR nem egy szitokszó, vagy egy misztikus legenda rövidítése, hanem egy EU rendelet, amit hazánkban is közvetlenül alkalmazni kell a személyes adatok kezelésére, és amely az emberek személyes adatait védi. A DPO-k, azaz a cégek adatvédelmi tisztviselői és az egyéb adatvédelmi szakemberek pedig nem marslakók, akik érthetetlen kifejezésekkel szeretnének értelmetlen és feleslegesnek tűnő terheket a vállalkozók nyakába varrni. A gyakorlatban elsajátítani és a mindennapok folyamataiba hatékonyan beépíteni az adatvédelmet épp olyan kötelező feladat egy vállalkozás vagy szervezet életében, mint pl. egy adózási vagy számlaadási kötelezettség. Ha nem is könyvelő végzettségű minden vállalkozó, de azt azért tudja mennyi adó terhel egy tételt és tud számlát kibocsátani.

A datapandur ehhez ad sorvezetőt.

Mire számíthatsz az oldalon? Egyszerű magyarázatokra hétköznapi megközelítésben, és szakmai cikkekre, amik nélkülözik ezt a fajta egyszerűséget. Ennek oka pedig a tényleges ismeretek átadása: aki járatlan az adatvédelemben kell, hogy kapjon mankókat az elsajátításához, de aki halad az úton és/vagy szakmabeli, annak igénye van fejlődésre, más szakemberek nézeteire.

Ha érdeklődő vagy- azért olvasd, hogy tudd mit kell kérdezni, vagy kit és mivel érdemes megbízni.

Ha szakember vagy, akkor olvasd, hogy ismereteid bővítsd. És ami még nagyon fontos, kérdezni ér! Lehet, szabad, érdemes! info@datapandur.hu (de előtte olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót, mert ha emailt küldesz, azzal a tájékoztatás alapján hozzájárulsz adataid kezeléséhez).